• Telefoon: +32476543691
  • Email: info@ultracast.nl

Anyfish Anywhere Match Pro

Geplaatst in Uncategorized door Didier Laroy.

Een opvolger maken voor de Anyfish Anywhere Tournament Match Mk2 zou sowieso een zeer moeilijke opdracht worden. Er zijn nu eenmaal niet veel hengels met een vergelijkbaar potentieel die kunnen concurreren met de Tournament Match (prijs/kwaliteit). Even rondkijken op Engelse viswedstrijden en de vaststelling is dat ¼ van de ‘match-anglers’ met een Anyfish Anywhere hengel aan de slag zijn..
The Match Pro tilt het al hoge niveau van de AFAW hengels eigenlijk wel tot een biezonder hoog niveau! De supersnelle blank is slechts 24mm dik in de buttsectie en weegt een stuk lichter dan de Tournament Match reeks, daarbovenop is de Match Pro echt ‘lightning fast’!
13ft7 (4m18) verdeeld over twee gelijke delen en een J-Curve actie met een ideaal aanbevolen werpgewicht tussen 125 en 175 gr. De tipsectie is het enige onderdeel van deze hengel dat als gevoelig kan worden omschreven, de rest is pure agressie!
De tip laat het echter wel toe om alle opgebouwde kracht die van onderin komt uit te vlakken en zo de zachtste aassoorten onbeschadigd op hun plek terecht te laten komen.
Volledig FUJI afgebouwd uiteraard en met verplaatsbare molenhouder. Ideaal om de hengel dus op je eigen lichaamsbouw af te stellen.
De lijst met échte topvissers die met deze ’top-of-the-range’ hengel al aan de slag zijn wordt steeds groter, en dat is dus niet zonder reden..