• Telefoon: +32476543691
  • Email: info@ultracast.nl

ULTRACAST is als bedrijf geboren uit de passie voor topmaterialen uit de hengelsport. De beste producten zijn samengevoegd tot een volledig pakket en zo wordt de hengelaar de kans gegeven om ook met verschillende topmerken naar de waterkant te trekken.
Begonnen met AKIOS reels en molens en in 2014 werden ook de hengels van het Engelse merk Anyfish Anywhere, de revolutionaire werpgewichten van het Italiaanse Fonderia Roma en de sublieme onderhoudsolie-ReelX- aan het gamma toegevoegd. In 2015 kregen we ook het exclusieve dealership voor MV-Spools, Tronixpro, Ullcatch, Cinnetic en BoneBass. Via zorgvuldig geselecteerde hengelsportzaken in België, Nederland en nog een reeks andere landen worden deze merken verdeeld.

Mijn naam is Didier Laroy en ik ben zaakvoerder van UltraCast. Als groothandelaar bied ik de hengelaars de topmaterialen -waarmee ik als internationaal wedstrijdwerper in contact kom- aan via zorgvuldig geselecteerde winkels.
Als voormalig Belgisch kampioen Surfcasting (afstandswerpen, persoonlijk record 263,39 meter…) mag ik fier zeggen dat ik in het ‘Formule 1 circuit’ van de hengelsport actief ben en dus kwaliteitsproducten mag testen bij de vleet.
Daaruit is de huidige selectie van producten voortgekomen. Kijk op de dealerlijst waar u “mijn merken” kan gaan voelen en testen!