Turkana Fishing: van het land naar de klant!

Posted in Nieuwsberichten and tagged , , , , , , , , , , , , ,

 Juan-Carlos Turkana en z’n team hebben in het Spaanse Alicante op een korte tijd een heel mooi bedrijf uit de grond gestampt. Doordat het allemaal vissers zijn is kennis ‘van het land naar de klant’ gebracht!

Met Ultracast zijn we al een tijdje fiere verdeler van deze mooie producten.

Vooral is Turkana bekend omwille van de strandsteunen, trolleys, onderlijnenkammen, accessoires, lood, etc.. En zo goed als alles wordt lokaal geproduceerd.

Turkana zal altijd het meest bekend blijven omwille van hun coatings. Het zijn namelijk de meest lichtgevende coatings die er in de markt zijn. Er is geen enkele andere producent die dergelijke ‘lichtopbrengst’ haalt met z’n loodcoatings.. Meerdere tests werden gedaan maar we brengen geen namen in beeld. We willen onze concurrenten niet in verlegenheid brengen.

De volledige cataloog vind je hier: https://www.dropbox.com/s/751to40hwoib0vk/CAT%C3%81LOGO%20TURKANA%20NUEVA%20TEMPORADA.pdf?dl=0